Tentang Kami

Profil Perusahaan

GS PACK, kantor pusatna di Hongkong, didirikeun taun 1993, éta perenahna disarengan Shiyan Lake Vacation anu indah. Resort di Distrik Anyar GuangMing, Shenzhen, Cina. 20 menit perjalanan ka Bandara Internasional Shenzhen. Kami salah sahiji pabrik profesional panggedéna ngahasilkeun pilem polifinfin nyusut di Cina. Sareng pabrik pangageungna anu munggaran di Cina kidul anu gaduh pangalaman langkung ti 19 taun dina ngasilkeun bahan kemasan ngaleutikan.

 

Ayeuna, urang gaduh GS Standard, GSS LT, G Shot Slip, GS Super 11 & 10micornP OF ngaleutikan pilem. Kalayan kakuatan diajar anu kuat, sareng tim pangembangan anu museur anu teras-terasan ngembangkeun rupa-rupa bahan kemasan polyolefin 5-Lapisan Co-extruded. Kualitas méja sareng kinerja tinggi dina pilem kami. Ngajantenkeunana cocog pisan sareng mesin kemasan Manual, Semi-otomatis sareng Otomatis.

 

Pabrik urang ngaliput 20.000 méter pasagi ku 7 jalur produksi pilem POF5layerCo-Extruded Shrink otomatis. Sumberdaya beunghar sareng modal anu kuat, kaluaran taunan is12000tons (Lebar Maksimum: 3500mm) sareng ku sabab kitu ayeuna urang janten produsen Produsén ageung dina ngahasilkeun jinis anu ramah lingkungan (P OF) 5-lapisan Co diekstrusi. Pilem Nyusut Polyolefin di Cina Kidul.

4

Di sagigireun pangguna-akhir, kami nunjuk seueur penjual sareng agén penjualan pikeun ngagedékeun pasar di Cina sareng luar negeri. Produk kami diékspor ka langkung ti 70 nagara di sakumna dunya sareng ogé sadaya daérah di Cina, kami ngagaduhan reputasi anu luhur & saé ti para nasabah kami salami koordinasi bisnis jangka panjang & stabil di pasar luar negeri sareng pasar domestik.

Kualitas luhur, harga kalapa sareng layanan pangsaéna parantos ngajantenkeun pamimpin usa dina industri pilem ngaleutikan.

Filsafat Jasa

Hormat sareng ngartos palanggan, teraskeun nyayogikeun produk sareng jasa anu ngaleuwihan ekspektasi pelanggan, sareng janten mitra langgeng konsumén. Ieu mangrupikeun konsép jasa anu urang teraskeun maksa sareng ngadukung.

Dina unggal léngkah, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta saatos perusahaan parantos robih tina pasar penjual ka pasar pamésér, konsép konsumsi konsumen parantos robih. Nyanghareupan seueur barang (atanapi jasa), konsumén langkung rela nampi barang anu berkualitas (atanapi jasa). Kualitas di dieu henteu ngan ukur ngarujuk kana kualitas intrinsik produk, tapi ogé kalebet rangkéan faktor sapertos kualitas bungkus sareng kualitas layanan. Maka, kabutuhan konsumén kedah sapinuhna sareng maksimal wareg.

◇ Kedah nangtung dina posisi konsumén (atanapi konsumén) daripada nangtung dina posisi perusahaan pikeun nalungtik, ngararancang sareng ningkatkeun jasa.

◇ Ngaronjatkeun sistem jasa, nguatkeun pra-penjualan, penjualan, sareng layanan purna jual, sareng langsung ngabantosan palanggan ngumbar sababaraha masalah dina panggunaan barang, supados pelanggan ngaraos raoseun pisan.

◇ Pasangkeun penting pisan pikeun pendapat pelanggan, hayu konsumén ilubiung dina nyandak kaputusan, sareng ngubaran pendapat pelanggan salaku bagian penting pikeun nyugemakeun pelanggan.

◇ Lakukeun sagala cara pikeun ngajaga pelanggan anu aya.

◇ Ngadegkeun sadaya mékanisme anu dipuseurkeun ku customer. Ngadegna sagala rupa lembaga, réformasi prosés jasa, sareng sajabana, kedah pokus kana kabutuhan konsumén sareng ngawangun mékanisme réspon gancang kana pendapat konsumén.

Palanggan sok leres.

Mimiti, palanggan mangrupikeun anu mésér produk, sanés anu ngaganggu.

Kadua, konsumén ngartos kabutuhan sareng hobi na, anu tepatna inpormasi anu kedah dikumpulkeun ku perusahaan.

Katilu, kusabab palanggan gaduh "konsistensi alami", ngadebat sareng nasabah anu sami nyaéta perdebatan sareng sadaya palanggan.

Tilu unsur kapuasan pelanggan

Kapuasan komoditi: nujul kana kapuasan konsumén sareng kualitas produk.

Kapuasan jasa: ngarujuk kana sikep positip konsumén kana pre-sale, in-sale sareng layanan purna jual barang-barang anu dipésér. Henteu paduli kumaha sampurna produk na sareng kumaha wajar hargana, nalika éta muncul di pasar, éta kedah ngandelkeun jasa. "Layanan saatos penjualan nyiptakeun palanggan permanén."

Kepuasan citra perusahaan: ngarujuk kana évaluasi positip masarakat ngeunaan kakuatan sakumna sareng kesan umum perusahaan.

Konsép 5S

"5S" ngarujuk kana singgetan tina akronim basa Inggris tina lima kecap "SMILE, SPEED, SINCERITY, SMART, and Study".

Konsép "5S" mangrupikeun inovasi budaya jasa wawakil, anu henteu ngan ukur ngagaduhan karakteristik jaman anu manusiawi, tapi ogé ngagaduhan operabilitas anu cukup.

Seuri: nuduhkeun imut sedeng. Pitunjuk balanja kedah janten perhatian ka konsumén sateuacan aranjeunna tiasa masihan imut anu nyata. Seuri tiasa nyebatkeun rasa syukur sareng toléransi dina haté, sareng imut tiasa bageur, séhat, sareng perhatian.

Kacepetan: ngarujuk kana "aksi gancang", éta ngagaduhan dua hartos: hiji nyaéta gancang fisik, nyaéta, coba digawé gancang-gancang, sareng tong ngantep konsumén ngantosan lami; anu kadua nyaéta gancangna presentasi, tindakan anu tulus sareng perhatian ti pituduh balanja haté bakal ngahudangkeun kapuasan konsumén, ngarah teu ngaraos yén waktos ngantosan panjang teuing, sareng nganyatakeun vitalitas ku tindakan gancang. Henteu ngantep konsumén ngantosan mangrupikeun ukuran penting pikeun kualitas jasa.

Ikhlas: Upami pitunjuk balanja éta gaduh kaikhlasan ngalayanan palanggan kalayan haté, konsumén pasti bakal ngahargaan kana éta. Gawe sareng sikap ikhlas tur teu munafik mangrupikeun méntalitas dasar anu penting tina panduan balanja sareng prinsip dasar pikeun hubungan sareng anu sanés.

Dexterity: Ngarujuk kana "pinter, rapih sareng rapih." Narima konsumén dina cara bersih sareng rapih, bungkus produk kalayan kagancangan, tangkas, sareng kaanggunan, sareng kéngingkeun kapercayaan palanggan ku sikap kerja anu fleksibel sareng palinter.

Panilitian: Salawasna diajar sareng ngawasa kanyaho produk, nalungtik psikologi konsumén sareng katampiasan sareng ngungkulan katerampilan. Upami anjeun damel rajin diajar psikologi balanja konsumén, katerampilan jasa penjualan, sareng diajar langkung seueur ngeunaan keahlian produk, anjeun moal ngan ukur ningkatkeun panarimaan konsumén, tapi anjeun ogé bakal ngagaduhan hasil anu langkung saé.

Tangtosna, urang bisnis heula pikeun ngahasilkeun artos, tapi sanés ngan ukur pikeun artos, tapi sanés ngan ukur pikeun kauntungan.

◇ Untung mangrupikeun imbalan pikeun kualitas jasa. Prosés ngudag kauntungan nyaéta ngajantenkeun konsumén daék balik di pusat kepuasan ngalangkungan dedikasi sapertos cuaca semi, sareng masihan kami artos tanpa keluhan sareng syukur.

◇ Entong buru-buru sukses gancang, jantenkeun jasa janten rampog, pemerasan sareng tipu daya.