• Honesty, openness and compatibility, harmonious development, and create a win-win situation;			
Survive by quality, develop by reputation, and benefit by management;			
Full participation, strengthen management, strive for perfection, cast quality...
  • Grateful, positive, focused, diligent, and cooperative;	
Fraternity, harmony, innovation, communication, and win-win;	
Forge ahead, win, fight, communicate, break through, achieve
  • Quality awareness is in my heart, product quality is in my hands;
Careful, meticulous, and attentive, so that customers can rest assured of us;
Create with heart, use with confidence, and live happily

Desain - Distribusi - Teknologi

Great Silver Pack (ShenZhen) Co., Ltd.

company img

Tentang Kami

Paket Pérak Ageung (Shenzhen) Co., Ltd. kantor pusatna di Hongkong, didirikeun taun 1993, tempatna aya di sagigireun Liburan Danau Shiyan anu indah. Resort di Distrik Anyar GuangMing, Shenzhen, Cina. 20 menit perjalanan ka Bandara Internasional Shenzhen. Kami salah sahiji pabrik profesional panggedéna ngahasilkeun pilem polifinfin nyusut di Cina. Sareng pabrik pangageungna anu munggaran di Cina kidul anu gaduh pangalaman langkung ti 19 taun dina ngasilkeun bahan kemasan ngaleutikan.

Produk Kami

Jasa kami

Business philosophy

Filsafat bisnis

Kajujuran, kabuka sareng kasaluyuan, pangembangan anu harmonis, sareng nyiptakeun kaayaan win-win; Salamet ku kualitas, ngembangkeun ku reputasi, sareng kauntungan ku manajemén; Partisipasi pinuh, nguatkeun manajemén, narékahan pikeun kasampurnaan, kualitas matak ...

Values

Nilai

Bersyukur, positip, fokus, rajin, sareng kooperatif; Fraternity, harmoni, inovasi, komunikasi, sareng win-win; Maju payun, menangkeun, gelut, komunikasi, nembus, ngahontal

Service philosophy

Filsafat jasa

Kasadaran kualitas aya dina haté kuring, kualitas produk aya dina panangan kuring; Ati-ati, taliti, sareng perhatosan, sahingga konsumén tiasa yakin ku urang; Nyiptakeun kalayan ati-ati, gunakeun kalayan percaya diri, sareng hirup senang

Bérita paling énggal

Bédana pilem pe / PVC / POF ngaleutikan

1. Definisi anu bénten: Pilem PE mangrupikeun bahan kalayan kateguhan anu saé pisan, sareng henteu gampang naksir sareng penghancur palastik biasa. Kusabab pilem PE lemes sareng tangguh, éta henteu gampang digoréng, teu kakantun teuing suhu alat dina kecepatan luhur, anu bakal ngajantenkeun LDPE lebur sareng iklan ...
langkung >>

Nyusut klasifikasi pilem

Pilem ngaleutikan dianggo dina prosés penjualan sareng transportasi sababaraha produk. Fungsi utami nyaéta pikeun nyetél, nutupan sareng ngajagi produk. Pilem ngaleutikan kedah gaduh résistansi tusukan anu tinggi, panyusutan anu saé sareng setrés panyusutan anu tangtu. Salami prosés ngaleutikan, pilem henteu tiasa produ ...
langkung >>

Entong naros kuring naon anu POF panas ngaleutikan ...

Pilem panyusutan panas POF nyumponan panggunaan wadah bungkusan novél kalayan bentukna béda-béda. Pilem anu henteu toksik, teu bau, tahan gajih, sareng patuh kabersihan pangan ieu ngamungkinkeun désainer nganggo warna anu narik panon pikeun ngahontal desain labél 360 °. Pasihan lengkep pikeun kreativitas sareng imajinasi, ku ...
langkung >>

Naha aya bédana antara POF sareng anjeunna ...

Naha aya bédana antara POF sareng pilem anu ngaleutikan panas? POF hartosna pilem anu tiasa ngaleutikan panas. Nami lengkep POF disebat multi-layer co-extruded polyolefin heat shrinkable film. Éta nganggo liniér low-density polyethylene salaku lapisan tengah (LLDPE) sareng co-polypropylene (PP) salaku batin sareng oute ...
langkung >>